Sosyal Sorumluluk Projesi

AK Parti Fatih Kadın Kolları Öğrencilere Karne Hediyesi Olarak Okul Boyadı.

AK Parti Fatih Kadın Kolları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fatih’te bulunan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçe duvarlarını boyadı.

 

AK Parti Fatih Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÇALIK sosyal sorumluluk projesiyle ilgili olarak “Yaptığımız okul ziyaretlerinde hem Okul Aile Birlikleri ile tanışıp faaliyetlerimizi anlatma imkânı buluyoruz hem de zaman zaman okullarımızın ihtiyaç ve taleplerine çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizler AK Partili teşkilat mensupları olarak güçlü ve büyük siyasi bir oluşumun yanı sıra aynı zamanda sosyal sorunlardan çevre gibi yaşamın sürdürülmesi için temel olan unsurlara kadar birçok konuda farkındalık yaratma amacıyla gönüllü bir şekilde hizmet eden büyük bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği’ne yaptığımız ziyarette bize okul bahçe duvarlarının bakımsız bir halde olduğunu aktardıklarında Ar-Ge yönetimindeki arkadaşlarımızla okul için ne yapabiliriz diye düşündük. Eğitim gören öğrencilerimize karne hediyesi olması amacıyla bir anne, bir abla gibi sevgimizi katarak okul bahçelerini boyamaya karar verdik. Okulumuzun bahçe duvarlarını ve binanın ön cephesini AK Parti Fatih Kadın Kolları Yönetiminde hanımlarımızla el birliğiyle boyayarak sömestr tatilinden sonra öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi için hazır hale getirdik.” açıklamasını yaptı.

 

Nurhan ÇALIK yaptığı açıklamada, “Okul, cami, hastane, çeşme gibi topluma faydası olan imaretleri yaptırmak dinimizde büyük sevaplardan sayılmaktadır. Biz de gücümüzün yettiğince bu sevaba nail olmak istedik. Yaptığımız bu sosyal sorumluluk projesi ile hem öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim görmelerine katkı sağlamış olduk hem de velilerimizin ve Okul Aile Birliğimizin hayır dualarını almış olduk.” dedi.

Haberin görselleri